Counter RØDVIG - STEVNS - Bürstnerklub

RØDVIG - STEVNS - Bürstnerklub

Gå til indhold

Hoved menu:

AFHOLDTE TRÆF > 2017
Rødvig Camping på Stevns.
Efterårets træf i weekenden 1.-3. september 2017

Vejret var strålende – nærmest sommer. Shorts og korteærmer blev luftet. Nogle var i vandet i Fakse Bugt.
 
Vi var 11 vogne og fik tildelt 3 store båse.  I den ene bås blev der sat et stort festtelt op. Lars havde fået arrangeret med campingpladsen, at vi kunne låne et telt. Det leverede pladsens medarbejder fredag formiddag – i en bunke, der hvor teltet skulle være. Der lå det så og ventede, vi kiggede på det og tænkte, at det kom de nok snart og satte op. Men næ nej- Det skulle vi selv sørge for.
 
Vi var heldigvis flere vogne, der var kommet i løbet af ugen, så mænderne smøgede ærmerne op og gik i gang.
 
Teltet var på plads og klar til brug, da vi samledes til aftensmaden. Det blev en hyggelig aften. Selv om det var varmt om dagen, blev der koldt i teltet om aftenen, så dem, der havde ovne til fortelt med, satte dem i teltet.
 
Lørdag over middag kørte vi til Koldkrigsmuseet, som ikke lå ret langt fra Rødvig. Der fik vi en kanon god rundvisning i de underjordiske gange af en kvinde, der havde arbejdet der i mange år.
 
Ved en lille nødudgang, som også var blevet brugt til at vælte det udgravede kridt ud af gangene, var der et helt specielt fugtigt miljø. Der var flagermus og store edderkopper, der havde deres æg i en bemærkelsesværdig kugle, der hang i en ”snor” ned fra loftet. Ja man kiggede sig omkring, når man gik forbi – uf.
 
Et rigtig hyggeligt træf sluttede søndag formiddag, efter vi havde pakket festteltet sammen igen. 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu