Counter - Bürstnerklub

- Bürstnerklub

Gå til indhold

Hoved menu:

AFHOLDTE TRÆF > 2016
Auf Dem Simpel - Soltau
30. juli - 6. august 2016

Sommertræffet 2016 gik til Soltau - Heide Park. Vi lå på campingpladsen Auf Dem Simpel.

Det hele startede lørdagaften med mad på campingpladsens restuarant.

Dette sommer træf var der ikke fastlagte ture, området byder på rigtigt meget. Nogle brugt en del tid på at shoppe der var blandt andet "Designer Outlet", og så har tyskland utrolig mange gode øl.
Søndag var der 5, der tog ud at øve lidt golf på et nærliggende golfcenter. Her var vi nogle uøvede spillere, der lavede lidt ekstra huller i græsset.

Tirsdag aften spiste vi igen på restauranten der var italiensk buffet, rigtig god mad vi var dog nogle der ikke noget desserten. der var ikke mere.

Torsdag tog der en flok i "Heide Park", de unge mennesker var meget trætte den aften. Pladsen ligger kun 800 meter fra Heide park.
Det blev også til et besøg i "Weltvogel Park" Europa største fugle park her kom men rigtig tæt på nogen af fuglene, så flotte opvisninger og shows.

Fredag, dagen blev brugt til at pakke sammen vi skulle jo hjemad, så derfor var det rigtig hyggelig at slutte dagen med fælles spisning på campingpladsens restaurant, der var grill aften med musik, en hyggelig stemning under halvtaget i det fri hvor man kunne følge tilbredning på grillen.   


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu