Counter - Bürstnerklub

- Bürstnerklub

Gå til indhold

Hoved menu:

AFHOLDTE TRÆF > 2015
Camping Seepark - Kirchheim den 1. august - 8. august 2015
 
10 vogne var mødt i Kirchheim. Den eneste klage over vejret var varmen.
 
Med temperaturer godt stykke over 30 grader, var lige i overkanten.

 
Faste punkter på dette træf var: Rundvisning i Fulda, Slottet i Wartburg og Wartburg Museet. Nogle tog på andre ture, bl.a. til Wasserkuppe, de ligger lidt SØ for Fulda. Det er et af de største skisportssteder nord for Alperne. Her var der mulighed for at køre i bobslæde.
 
Ved campingpladsen var der en stor sø, hvor nogle var ude at stå på vandski.

 
Det hele startede lørdag den 1. august 2015 men opsætning af vogne. Det var ikke det letteste, da man skulle bruge slagsboremaskine for at få pløkkerne i jorden. Derefter var der fælles spisning lørdag aften, med en 3 retter god mad, på restaurant på campingpladsen.

 
De fleste havde let med at komme ind i vognen, men for Majbritt og Lasse kneb det lidt, vognen var låst, men hvor er nøglen.


 
Mandag den 3. august var der tur til Fulda. Her var der den guidet rundtur, bl.a til Kirken og og slottet samt en rundtur i byen. Kirke er en kopi af Peters Kirke, bare i mindre størrelse.

 
Var der også på en planlagt tur til Wartburg Slot og Wartburg Museum.

 
Wartburg Museet var også et besøg værd. De var igang med at renovere den ene bygning, der hvor museet var. De andre bygninger lignede mere ruiner, end noget der blev brugt. 
Juniorklubben var på søen den sidste dag i Kirchheim. Der var ikke for at bade, selvom mange af dem kom i vandet. De var på kursus i vandski. Det gik bedre for nogen og knap så for andre, men vi tror ikke der var nogen af dem der kedede sig.
Billeder fra Vandski
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu